Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Stort, nyrenoverat hus i Tyresö! Långsjövägen 89, 13558 Tyresö

Bostadstyp Hus
Storlek 195 m2
Antal rum 6
Hyra 29 000 kr.

Stort, nyrenoverat hus i Tyresö!


Stort, nyrenoverat hus i Tyresö!
Med högt och fritt läge ligger denna rymliga villa som erbjuder hög modern standard och optimalt planerade kvadratmeter. Huset utmärker sig via en gedigen takhöjd om ca 4,5 meter på övre plan och stora fönsterpartier som låter ljuset flöda fritt. Total boarea om 195 kvm fördelat på 6 rum varav 5 sovrum i två våningsplan samt 14 kvm biarea. På entréplan finns två sovrum, ett lyxigt badrum med golvvärme, fullt utrustad tvättstuga samt en groventré med gott om plats för hela familjens ytterkläder. På övre plan finns ytterligare tre sovrum, ett påkostat badrum med utgång till trädgård, kök och vardagsrum i vinkel med eldstad och en mysig balkong med utsikt över grönskande omgivningar.

Fin trädgård i etage med stora gräsytor för spring och lek, goda förutsättningar för den odlingsintresserade och sol större delen av dagen. Högst upp på tomten finns en gäststuga samt ett trädäck med bubbelpool som erbjuder fin utsikt med sjöglimt. Här bor ni på lugn adress med Långsjön och Tyresta naturreservat som närmsta granne. Precis runt husknuten finner ni såväl badplatser som vackra promenadstråk samtidigt som ni har närhet till skolor, förskolor, matbutiker och bra kommunikationer.

Området Trollbäcken erbjuder ett naturnära boende för hela familjen. Ett stenkast bort finns flertalet badplatser och klippbad längs Långsjön samt mysiga vandringsleder till Tyresta nationalpark eller populära Alby Friluftsgård. Inom gångavstånd finner ni Alléplan med matbutiker, florist, café, restauranger, vårdcentral och apotek. Ni når även populära Norrby handelsträdgård med ett supermysigt café samt Köttboden och Bageriet. Populära skolor som t ex Kumla skola (åk F-9), Sofiebergsskolan (åk F-3), Fornuddens skola (åk F-6) och flertalet förskolor finns på kort gångavstånd. Vid Trollbäcken centrum finns busshållplats med direktavgångar till Gullmarsplan, Stockholm C, Nacka, Haninge och övriga Tyresö. I närheten finner ni Trollbäckens IP med ishall och friidrottsbana. Vackra promenadstråk och uthyrning av kanoter finns vid Gudöån och Långsjön. Ni har även nära till familjefavoriten Fornuddsparken med tillhörande lekplats, bollplan och utegym samt sjön Drevviken som erbjuder fina badplatser under sommarmånaderna och plogad skridskobana under de kallare vintermånaderna. På det stora hela ett ljuvligt boende en kort resa från innerstan!

Referensnummer 1239816