Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 3-rums lägenhet på 74 m² i Eskilstuna - Skiftinge Vårvägen 21 C Eskilstuna - Skiftinge sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 74 m2
Antal rum 3
Hyra 8 061 kr.

Vårvägen 21 C


Visning
Är du intresserad av visning? Vi erbjuder även visning kvällar och helger Anmäl dig här



För dig som är ny kund erbjuder vi just nu en hyresrabatt på 2000 kronor i månaden under första året och 1000 kronor i månaden under andra året. Därefter gäller ordinariehyra vilket i dagsläget är 10.629 kronor/månaden (avser 202 4 års hyresnivå). 
Inflyttning kan justeras efter överenskommelse.
Välkommen till denna trivsamma 3 rum och kök på 74 kvm med balkong. Denna bostad erbjuder en välplanerad planlösning och ett fint ljusinlsäpp. Lägenheten renoverades 2016 och är försedd med moderna bekvämligheter. Därutöver har lägenheten en härlig balkong med utsikt över innergården. Lägenheten är belägen på våning 2 av 3.
Skiftinge är en stadsdel omgiven av natur, som ligger norr om Eskilstuna centrum. Här bor du lugnt och med naturen utanför fönstret. Det finns flera butiker i form av ICA Maxi Stormarknad, Biltema, Dollarstore men även gymmet Nordic Wellness. Du har nära till vårdcentral i området samt en skola på gångavstånd där elever går från förskoleklass till årskurs 9. Här finns det allmänna kommunikationer bestående av stadsbussar som tar dig till stadskärnan på kort tid.
Klicka här för att se panoramabilder

 




Information

Balkong Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Hel kyl hel frys Tvättmaskin och Torktumlare

Referensnummer 1772420