Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 2-rums lägenhet på 62 m² i Eskilstuna Tulpanstigen, 633 53 Eskilstuna, Sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 62 m2
Antal rum 2
Hyra 7 049 kr.

Vårvägen 9 B


Visning

Är du intresserad av en visning? Vi erbjuder även visning kvällar och helger Anmäl dig här




För dig som är ny kund erbjuder vi just nu en hyresrabatt på 1500 kronor i månaden under första året och 750 kronor i månaden under andra året. Därefter gäller ordinariehyra vilket i dagsläget är 8.549 kronor/månaden (avser 2024 års hyresnivå).   
Inflyttning kan justeras enligt överenskommelse.
Välkommen till denna moderna 2 rum och kök på 62 kvm med balkong. Lägenheten renoverades 2020 i modern stil och har ett rymligt och funktionellt kök samt ett helkaklat badrum försedd med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har en trivsam planlösning med ett generöst ljusinsläpp och erbjuder gott om förvaring. Lägenheten är belägen på våning 3 av 3.
Skiftinge är en idyllisk stadsdel norr om Eskilstuna centrum. Här bor du omgiven av fina grönområden och med närhet till butiker, gym, vårdcentral och serviceställen. I området finns också skola, från förskoleklass till årskurs 9. Från Skiftinge tar du dig enkelt in till stan med buss. Det gör Skiftinge till en bra plats för dig som vill bo nära naturen men med närhet till stadens alla bekvämligheter.
Klicka här för att se panoramabilder.





Information

Balkong Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Hel kyl hel frys Klädkammare Säkerhetsdörr Tvättmaskin och Torktumlare Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1772417