Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 3-rums lägenhet på 64 m² i Värnamo Brändögatan 18 Värnamo 331 32

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 64 m2
Antal rum 3
Hyra 9 151 kr.

2,5 rum och kök Brändögatan 18 Värnamo 331 32


Välkommen till denna helrenoverade charmiga 2,5 rum och kök lägenhet belägen på andra våningen på Brändögatan 18. Med en storlek på 64 kvm erbjuder denna ljusa och moderna bostad gott om plats för bekvämt boende. Utrustad med alla bekvämligheter för en trivsam vardag är det här det perfekta alternativet för dig som söker en hemtrevlig och välplanerad bostad. Upptäck möjligheterna som denna lägenhet har att erbjuda och skapa ditt nya boende på denna attraktiva adress!
Välkommen till en helrenoverad lägenhet där köket har vita köksluckor från HTH och bänkskiva i marmorerad kompositsten. En enhet kyl & frys och induktionshäll + varmluftsugn. Diskmaskin och micro ingår. Ny säkerhetsdörr in till lägenheten. Hela lägenheten har målade vita väggar vilket ger ett ljust intryck och lätt att möblera mot. Du möts av klinker i hallen och resten av lägenheten har ekparkett. Lägenheten fyra garderober i hall och en garderob i sovrum ett. Badrummet har både kakel och klinker med elektrisk golvvärme. Duschdörrar, handdukstork, tvättställ med kommod, spegel med led-belysning och spotlights i taket.
I hyran ingår värme & varmvatten. Kostnad för el och internet tillkommer. Läs igenom vår uthyrningspolicy så ser du vad som krävs för att få lägenhet hos oss
Tidigare tillträde möjligt efter ö.k.

Referensnummer 1774956