Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 4-rums lägenhet på 89 m² i Malmö Hermansgatan 9 Malmö 212 11

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 89 m2
Antal rum 4
Hyra 11 523 kr.

4 rum och kök Hermansgatan 9 Malmö 212 11


Trevlig fyra på Hermansgatan 9
I hjärtat av Malmö, på Värnhem, har du allt du behöver precis runt hörnet. Här möts du av smidig transport, med enkel tillgång till både stadens bussar och regiontrafik. Föredrar du cykel eller att promenera? Då tar du dig snabbt till city eller centralen. Med ett brett utbud av butiker, restauranger och kontor runt torget och kvarteren, har du allt nära till hands!

Denna fina bostad har en ljus och välkomnande atmosfär. När du kliver in möts du av parkettgolv och ljusa väggar, vilket ger varje rum en trevlig känsla. Badrummet är modernt med kaklade väggar och en bekväm dusch.

Det moderna köket är fullt utrustat med diskmaskin, spishäll/ugn, kyl/frys och gott om förvaringsutrymme. Här finns även en trevlig plats för måltider. Sovrummen är ljust inredda och skapar en avslappnad atmosfär för vila.

Vardagsrummet utgör bostadens hjärta, med tillräckligt med plats för umgänge och avkoppling, samt en utgång till balkongen som vetter mot Hermansgatan. Bostaden har även en gemensam tvättstuga i källaren, som du enkelt bokar med hjälp av ett modernt taggsystem.
Välkommen hem till en plats där trivsel och bekvämlighet står i fokus!

Observera att annonserade bilder endast är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Värme, vatten och kabel-tv grundutbud ingår i den angivna hyran. Bredband och hushållsel ingår ej. Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. Önskar ni hyra garage i fastigheten eller veta priser, är det Apcoa som har hand om uthyrningen. För mer info om vår uthyrningspolicy hittar ni på: Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Hyran avser 2024 års hyressättning.

Referensnummer 1751237