Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 4-rums lägenhet på 95 m² i Gamla Staden Stora Trädgårdsgatan 20

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 95 m2
Antal rum 4
Hyra 10 904 kr.

apartment for rent in Gamla Staden


Hörnlägenhet på andra våningen med balkong. Lägenheten är sedan tidigare renoverad enligt Stenas Pluskoncept. Det är parkettgolv i hela lägenheten förutom i entrén och köket där det är grå klinkers. Köket är ett parallellkök utrustat med diskmaskin, mikro samt hel kyl och hel frys. Här har man matrummet i direkt anslutning. Lägenheten har två toaletter. Det stora badrummet är helkaklat med, grå klinkers och vitt kakel, det är duschdörrar i glas samt förberett för tvättmaskin. Det minde wc har grå klinkers och vitmålade väggar. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter, alla sovrummen har förvaring i form av garderober, en klädkammare finns i anslutning till hallen. Lägenheten hyrs ut i befintligt skick.
Hyran kommer att höjas till 2025 års hyresnivå efter förhandling med Hyresgästföreningen.
Övrigt
För samtliga nya avtal måste bilaga skrivas på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.
Stena Fastigheter utvecklar kontinuerligt våra bostadsområden. Vi vill tillgodose marknaden med trygga och bra bostäder där människor trivs och vill bo kvar. Det har vi löst genom att omvandla lägenheter som blir lediga till vår Plusstandard en renoverad lägenhet med nytt kök, nytt helkaklat badrum och parkettgolv i alla rum. Utvecklingen av dessa lägenheter innebär att renoveringsarbete förekommer i husen med en intervall som inte kan förutspås.

Referensnummer 1759259