Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 5-rums lägenhet på 111 m² i Malmö Regementsgatan 52 C Malmö 217 48

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 111 m2
Antal rum 5
Hyra 15 817 kr.

5 rum och kök Regementsgatan 52 C Malmö 217 48


Här bor du på Malmös paradgata i en totalrenoverad lägenhet med extra allt
Bekvämt belägen på 17:e våningen i ett charmigt hus från 1964 erbjuder denna lägenhet en generös yta på 111 kvm och en imponerande utsikt över Malmö. Med 5 rum och kök finns här gott om utrymme för en familj att trivas och umgås. Låt dig inspireras av det centrala läget och närheten till allt som Malmö har att erbjuda. Ett perfekt boende för den som söker bekvämlighet och en modern livsstil. Välkommen till ditt nya hem på Regementsgatan 52 C. Vid inflyttningen är lägenheten nyrenoverad . Vi finner ett stilrent vitt kök med matchande bänkskiva, diskmaskin och dubbel kyl och frys.
Badrummet är helkaklat med duschväggar i glas samt tvätt maskin och torktumlare. Väggar och tak målas vita. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten. Gäst Wc finns.
Lägg sedan till den vardagslyx som vårt nya köpcentra Kronprinsen erbjuder dig såsom mataffär, klädesaffär, restauranger, café och mycket annat.
Hyran avser 2024 års hyressättning. Värme, vatten och Telias kabel-tv grundutbud ingår i den angivna hyran. Bredband och el ingår ej. Om ni önskar att hyra garage i fastigheter,

Referensnummer 1774969