Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 5-rums lägenhet på 129 m² i Malmö Ystadsgatan 6 Malmö 214 24

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 129 m2
Antal rum 5
Hyra 15 495 kr.

5 rum och kök Ystadsgatan 6 Malmö 214 24


Femrummare på fjärde våningen som renoverats 2018!

Nu ges möjligheten att flytta in i denna charmiga femrummare på Ystadsgatan 6.
Stig upp till fjärde våningen och låt dig välkomnas av en rymlig hall där avhängningsmöjligheterna är generösa. Längre ner i hallen finns även en klädkammare för förvaring. På golvet ligger ett brädgolv som i kombination med de ljusa väggarna skapar en härlig känsla.
På höger sida av hallen ligger det moderna badrummet med mörkgrå klinkers på golvet och vitkaklade väggar. Utrustningen här består av dusch, wc, handdukstork och kommod. Intill badrummet ligger ett gäst-wc med mörk klinkers på golvet och vitmålade väggar.
Vidare på höger sida av lägenheten ligger köket som är utformat för effektivitet med generösa arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter i de vita köksluckorna. Här har du en fullutrustad maskinpark med bland annat mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns även plats för ett större matbord intill fönstret för trevliga middagar.
Utöver detta erbjuder lägenheten hela fyra stycken rymliga sovrum med plats för säng och övrigt möblemang.
De sociala ytorna hittar du i vardagsrummet där du har plats för en större soffgrupp.
Välkommen att anmäla ditt intresse!

Observera att bilderna är från en referenslägenhet.
Värme, vatten, kabel-tv (basutbud) ingår i hyran. El, internet och hemförsäkring tecknas av hyresgäst. Förråd tillhör lägenheten. Gemensam tvättstuga finns. Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. För mer info om vår uthyrningspolicy hittar ni på Hom.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.
Hyran avser 2024 års hyresnivå.

Referensnummer 1777301