Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 1-rums lägenhet på 25 m² i Stockholm Hagagatan, Stockholm, Sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 25 m2
Antal rum 1
Hyra 8 250 kr.

apartment at Hagagatan, Stockholm


Hej!
Jag hyr ut ett rum (25 kvm) med kakelugn i min 5: a på 170 kvm med 3,2 meter i takhöjd i centrala Stockholm 2 minuters promenad från Odenplans station. OBS: Endast uthyres till tjej/kvinna med fast arbete och/eller god ekonomi.

Jag har tidigare goda erfarenheter av att hyra ut rum. Rummet hyrs ut tillsvidare. Rummet: Rummet är stort och fräscht med kakelugn, cirka 25 kvm. Rummet har två (2) stora fönster med mörkläggningspersienner mot innergård.
Gemensamma utrymmen: Köket är stort, har bland annat tvättmaskin, 2 separata kyl/frys, kakelugn, gasspis med ugn. Badrummet är fräscht, dusch finns.
Övriga gemensamma rum har samtliga kakelugn och är mellan 30 och 40 kvm, hall, matsal och vardagsrum/Tv finns, samt två (2) balkonger/Uteplats. På innergården finns gemensam uteplats samt orangeri med tillhörande grill. Plats finns för många! Kan bokas om man vill ha en grillkväll på gården med vänner. Modern tvättstuga finns i bottenvåningen, bokas med nyckelbricka.

Kommunikationer: Utmärkta kommunikationer! Två minuters promenad till Odenplan med pendeltåg, bussar och tunnelbana. Övrigt: Restauranger, nöjen och matvarubutiker finns det gott om i närheten. Här bor du i optimalt läge med gångavstånd till det mesta!
Hyresgästen: Jag kommer endast svara på kvinnliga sökanden. Rummet hyrs ut till endast en person. Då det brukar bli ett stort gensvar, förbehåller jag mig rätten att endast svara på de annonser som jag hinner med.

Som hyresgäst är du rökfri, saknar djur och har inga betalningsanmärkningar hos kronofogden. Fördel till de sökanden som kan uppvisa skriftlig referens som kan följas upp. Jag kommer att låta de som är intresserade komma på visning, därefter förbehåller jag mig rätten att själv välja hyresgäst, då det är viktigt att personkemin stämmer. Avtal: Avtal upprättas i enlighet med svensk lagstiftning. Endast uthyres till tjej/kvinna med fast arbete och/eller god ekonomi.

Hyresgästen ansvarar för att försäkra sitt lösöre. Hyra: Hyran är 7 250/månad. El & Gas, vatten, bredband/wifi, tvättstuga, lån av inventarier ingår. 1 månadshyra deponeras i samband med kontraktsskrivning. Endast uthyres till tjej/kvinna med fast arbete och/eller god ekonomi.

Referensnummer 1465778