Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 8-rums hus på 220 m² i Hjärnarp Allegårdsvägen Hjärnarp

Bostadstyp Hus
Storlek 220 m2
Antal rum 8
Hyra 5 000 kr.

Drömgård i nordvästra Skåne


Hej alla härliga människor!
Vi funderar på att hyra ut några rum på vår fina gård i Hjärnarp. Vi önskar skapa en god gemenskap med personer i varierande åldrar och intressen. Det kommer att bli fem rum i huset till uthyrning. Tre av rummen är till för en person och två av rummen går det av bo två personer i. Hyran kommer att vara på mellan 5-6000 kr/rum inkl allt.
Rummen är små men charmiga och de gemensamma ytorna är underbara. Gården är från 1820-talet med bevarad charm. Förutom eget rum får du tillgång till ett fint kök, matrum, gemensamhetsutrymme med öppen spis, litet “bibliotek” och en tvättstuga. Det blir två badrum med varsin dusch att dela på.
Gården har historiska anor och trädgården runt huset är som en vacker liten park med en bäck som rinner genom fastigheten. Är du odlingsintresserad finns det tillgång till både odlingsbäddar och ett litet växthus. Det finns även varierade former av förvaringsmöjligheter med x egen fin matkällare och ett garage.
Tomten är på en hektar och det finns 1000 kvadratmeter ekonomibyggnader som bara fantasin sätter gränserna för. Ett litet snickeri finns redan. Vi har idéer kring både gårdsbutik och café. Kanske kan du både bo och bygga upp en egen verksamhet på platsen?
Vi letar efter dig som vill uppleva glädjen i att dela livet med andra. Vi ser att du är en hänsynstagande person med en inre motivation att göra den här världen lite bättre. Tillsammans önskar vi skapa en god gemenskap med ömsesidig förståelse och en plats där vi alla kan växa som människor. Älskar du häftiga fester och full fart hela dagen är platsen nog inte för dig.
Gården ligger “centralt” men ändå i utkanten av Hjärnarp. Det är gångavstånd till busshållplats, välsorterad matbutik, skola och förskola. Där finns också en belyst motionsslinga och ett utegym i närheten. Hjärnarp är ett eldorado för dig som gillar att vandra i vacker natur.
Det går utmärkt att pendla till Helsingborg eller Lund med kollektivtrafik. Har du bil är det 5 min till Ängelholm, 30 min till Helsingborg och 60 min till Malmö. Det finns uttag för elbil på gården. Kanske kan de som vill ha en liten bilpool tillsammans?
Visst finns det utmaningar med att bo tillsammans, men det finns det ju också när man bor ensam! Här önskar vi skapa en plats där alla kan känna sig hemma. Vill du hänga med?
(Annonsen finns också ute på Facebook på gruppen Kollektiv i Skåne)

Referensnummer 1589648