Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

House of harmony Torkels väg 4, 266 51 Vejbystrand

Bostadstyp Hus
Storlek 137 m2
Antal rum 5
Hyra 14 500 kr.

House of harmony


Hej,
vi hyr ut vårt älskade hus och letar efter en hyresgäst som är ordningsam och omsorgsfull, som kommer ta hand om vårt hus!!Så vill du/ni leva Vejbystrand liv och bo vackert i ett lugnt och barnvänligt kvarter med bra grannar här på Bjärehalvön? Då ska ni passa på under de förmånliga 6 månader med (ev möjlighet till förlängning) som vi hyr ut vår vackra enplansvilla från 1 januari 2023.

Huset är 137 kvm stor och är genomgående i toppskick, uthyres möblerat med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva, så det är bara att flytta in!!
Huset har en öppen planlösning och smakfull inredning, med generösa sociala ytor med ett stort kök, matsal och vardagsrum med öppen brasa och tre sovrum. Två badrum, varav ett med dusch. Ett grovkök med tvättmaskin och torktumlare. En stor lummig trädgård med bärbuskar på 1200 kvm, som fångar alla solstunder samt flera uteplatser. Garage, förråd och uppfart med plats för två bilar. Som ni säkert förstått är det viktigt för oss att hyresgästen tar hand om huset, dvs. sköter städning etc, och lever ett någorlunda stillsamt liv.
Krav för hyresgäster:
Skötsam och ansvarstagande
Ej ha betalningsanmärkning
Ha ordnad ekonomi och referenser
Vara rök & djur fri ( djur fri kan diskuteras beroende på vilket djur ni har)
Inför uthyrning kommer en besiktning och inventering av hus och egendom genomföras för allas trygghet.

Vid intresse skicka ett mail så tar vi det därifrån!
Mvh hyresvärden

Referensnummer 1196747