Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Möblerat rum i Alvik - bra kommunikationer Tranebergs Strand 13, 16740 Bromma

Bostadstyp Rum
Storlek 10 m2
Antal rum 1
Hyra 6 000 kr.

Möblerat rum i Alvik - bra kommunikationer


Rum i hyreslägenhet till veckopendlande kvinna - eller tjej/kvinna som jobbar/studerar i Stockholm.

Uthyres från första mars i tre/sexmånaders perioder efter överenskommelse (lägenheten ska renoveras under 2023, förmodligen till hösten).

Mysiga Tranebergs Strand ligger ett stenkast från Alviks centrum i Bromma. Alldeles vid anrika restaurangen Sjöpaviljongen och Alvikens båtklubb, med endast 7 minuters promenad till flera sorters färdmedel: Tunnelbanan (gröna linjen), tvärbanan (går mellan Sickla och Solna), buss till Bromma flygplats och taxi. Nära till natur, promenadstråk och joggingspår

Alvik – T-centralen med Tunnelbanan tar 13 minuter.

Rummet i en trea på 72 m2 (fjärde våningen) är möblerat med 90 cm säng, litet skrivbord + kontorsstol, fåtölj och bokhylla. En rymlig garderob finns för kläder mm. Fönstret vetter (liksom de flesta sovrummen i området) mot ett skogsparti fullt med fågelsång. Det finns anslutning för tv om man så önskar, delar av Comhems basutbud finns tillgängligt samt WiFi. Vi delar badrum och kök som vi naturligtvis så här i Coronatider sköter noggrant. Rymlig kyl + frys, samt plats i skafferi. Tvättstuga i samma trappuppgång. EL ingår.

Vi som bor här en grafisk formgivare och två små katt-tjejer, du kan därför inte vara pälsallergiker. Kattvana är ett plus, vi öppnar inga fönster mer än en springa – vädrar gör vi via en innätad balkong.

Vill gärna se ett personbevis från Skatteverket att du är bokförd på annan ort samt ett anställningsbevis/antagningsbevis. En månadshyra i deposition samt förskottshyra debiteras innan inflytt.

Välkommen.

Referensnummer 1234685