Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Mycket trevligt hus i lugnt och barnvänligt område Olof Skötkonungs väg 41

Bostadstyp Hus
Storlek 182 m2
Antal rum 7
Hyra 15 000 kr.

Mycket trevligt hus i lugnt och barnvänligt område


Välskött kedjehus i ett och ett halvt plan uthyres i Sigtuna stad. Bostaden som består av 7 rum och kök på totalt 182 m2 har en öppen planlösning i nedre plan med kök med matplats för 6-8 personer, vardagsrum med vacker fungerande kakelugn och bibliotek/tv rum i fil, två sovrum, gästtoalett och duschrum med wc. I köket finns även ett rymligt skafferi samt dörr till tvättstugan med utgång till trädgården. Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp finns. Från vardagsrummet finns också utgång till altanen/trädgården.
Övre plan består av ett stort ljust sovrum med tak upp till nock, två sovrum/arbetsrum, stort badrum med badkar och wc samt två rymliga klädkammare.
Villan som ligger vid ett grönområde med lekplatser, idrottsanläggningar och en liten slalombacke har bara några minuter till skogar med fina motionsspår/skidspår, bär och svamp. Cirka 10 minuters promenad till Sigtuna centrum, och Mälarens strandpromenad och bara en minut till hållplats för bussar till pendeltåg och Arlanda flygplats. Flera förskolor och skolor finns på gång och cykelavstånd.
Bredband finns och ingår i hyran. Värme och hushållsel betalas av hyresgästen.

Referensnummer 1077042